Ön megálmodja, mi megépítjük!

Betoncsiszolás

Magas minőségben

Garanciális ipari beton padlócsiszolás, karbantartás, készítés, javítás és felújítás a HTC Superfloor komplett betonpolírozó technológiai eljárással. Az eljárás eredménye egy Terrazzo megjelenésű, esztétikus, de számottevően funkcionálisabb ipari padló lesz, amely könnyen takarítható, kopásmentes, porlódásmentes, antisztatikus, ragyogóan fényes és még színezhető is.

A nagy teljesítményű, hatékony csiszológéppel a régi és új, rossz minőségű, porózus beton felületeket kiválóan tudjuk kezelni, így a külső hatásoknak ellenálló, könnyen és gyorsan tisztítható, tökéletesen sima felületet kapunk. A technológia költséghatékony, környezetbarát, korszerű, egyaránt alkalmazható magánlakásokban és ipari környezetben is.
Ipari padló felújítás során a HTC csiszológépeivel és gyémántszerszámaival a beton felső cement rétegét lecsiszoljuk, ezáltal előtűnik annak belső szemcseszerkezete, amelyet addig polírozunk több rétegben, míg végül elnyeri utánozhatatlanul ragyogó szépségét.
A felület a csillogása ellenére nem csúszik, mivel milliónyi - az emberi szem számára - láthatatlan barázda borítja. A meglévő beton padló felületet, annak minőségétől és állapotától függően kiválasztott és lépésenként cserélt gyémántszegmenses szerszámokkal csiszoljuk és polírozzuk fel.